Şefia Federaţiei, în «plop» după condamnarea lui Popescu

Ultima actualizare:

    Mircea Sandu s-a trezit  descoperit în faţa  Adunării Generale cu  o zi înainte de alegeri (Foto: mediafax)
Mircea Sandu s-a trezit descoperit în faţa Adunării Generale cu o zi înainte de alegeri (Foto: mediafax)

Gică Popescu era considerat marele favorit la preluarea postului de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Verdictul dat ieri în „Dosarul Transferurilor” îl scoate însă pe fostul internaţional din cursa electorală.

Va mai avea loc astăzi Adunarea Generală a FRF şi, implicit, alegerile pentru desemnarea celui care va prelua postul de preşedinte ocupat de Mircea Sandu? Aceasta este întrebarea zilei în fotbalul românesc, lovit ieri de verdictele dure aplicate în „Dosarul Transferurilor".

Pentru că Sandu şi compania i-au încălzit de luni bune locul lui Gică Popescu, condamnarea „Baciului" la trei ani şi o lună de închisoare cu executare a picat cum nu se poate mai prost.

Cert e că Popescu a ieşit de pe lista candidaţilor, care cuprinde acum doar cinci nume (Vasile Avram, Răzvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian, Marcel Puşcaş şi Sorin Răducanu). Încă din cursul serii de ieri, au circulat zvonuri privind încercarea oficialilor FRF de a amâna data alegerilor.

Cum s-ar putea face asta? În primul rând prin absenţa cvorumului necesar, adică prezenţa a mai puţin de două treimi din cei 230 de membri cu drept de vot. În acest sens, şefii de la FRF au încercat să-şi convingă o mare parte din oamenii de încredere din teritoriu să nu se mai prezinte astăzi la Casa Fotbalului.

Dacă Adunarea Generală nu se va mai ţine, iar alegerile vor fi reprogramate, Mircea Sandu şi apropiaţii săi vor încerca să susţină o altă candidatură în locul celei a lui Gică Popescu. Varianta a fost confirmată şi de Marian Iancu, fostul patron al Timişoarei. „Probabil că se va stabili o altă dată şi Anghel Iordănescu va putea candida şi câştiga alegerile", a declarat Iancu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net