Gest emoţionant făcut de şefii lui Ajax. Au legitimat un copil bolnav cronic şi i-au îndeplinit visul!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Jay-Jay Willems este un puşti olandez în vârstă de opt ani, care suferă de câţiva ani de o boală cronică, aproape incurabilă. Viaţa lui este în permanenţă în pericol şi pentru a se menţine pe linia de plutire trebuie să meargă la spital cum alţi copii merg la joacă. Cel mai mare vis al lui Jay-Jay, după cel de a se însănătoşi, este însă să ajungă fotbalist. Iar visul i-a fost îndeplinit de echipa lui de suflet.

Pentru că boala nu-i permite un regim prea activ din punct de vedere fizic, acesta nu poate fi legitimat la Ajax Amsterdam. Prin intermediul fundaţiei batavilor şi al lui Frank de Boer, antrenorul primei echipe, s-a făcut însă o excepţie.

Practic, timp de o săptămână, Jay-Jay Willems a fost tratat ca un senior profesionist. A fost legitimat oficial la club, s-a plimbat prin tot sediul făcând fotografii cu toate trofeele, pe care spre desoebire de alţii, el a avut voie să le atingă şi s-a antrenat chiar sub comanda lui De Boer, la echipa mare.

Înaintea jocului de campionat cu Nac Breda, Jay-Jay a fost chiar alesul antrenorului pentru a participa la conferinţa de presă obişnuită. Apoi, a doua zi, a fost anunţat că e titular şi când a intrat în vestiar a avut echipamentul pegătit de joc. A purtat tricoul cu numărul 9, cel al legendarului Johann Cryuff şi dat lovitura de începere.

simeon stalpnicul png

Gestul celor de la Ajax a uimit o lume întreagă şi arată despre ce trebuie să fie vorba cu adevărat în sport. Campioana Olandei a arătat că pe lângă bani şi trofee, fotbaliştii mai pot câştiga respect şi împlinind visele altora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net