Giuleştino: Bezmeticesc...

Ultima actualizare:

Când efectul anestezicului se va stinge. Pe 22  noiembrie. Când, Rapid... Doamne fereşte! Numai o astfel de experienţă ne-ar lipsi... să o iei din liga a 5-a la deal... Nu mă prea încălzeşte faptul că Rapid a bătut pe Bacău, acasă în Giuleşti, cu un chinuit 1-0.

Ca rezultat al unei întâmplări. Nu musai a  unui joc inteligent, superior, dotat cu faze geniale şi nemaivăzute. Ian-acolo, o lovitură liberă a insului exemplar numit Pancu, de la un punct îndepărtat de poarta adversă..

De la care nimeni nu se aştepta, ca cineva, oricine altcineva, să poată înscrie... Aici, Legenda Pancu şi-a consolidat soclul statuii. Bravo lui. Să ne trăiască! Dar, către ce ne  îndreptăm  noi. Vorba lui Ilie Moromete, ăla din filmul lui Gulea: "Bă Niculaie, unde  mergem noi, bă"!?  

Apoi, nu mă încălzeşte nici faptul că a venit ca antrenor Viorel Moldovan.  Devreme ce nu avem valori în lot. Tineri şi necunoscuţi: Tinc, Lazea, Lung, Mişa.Devreme ce ai o apărare subţire şi un atac unde funcţionează, măcar ca un paradox - ce bine se înţeleg, cooperează - Alex Ioniţă tânărul mingicar, dar jucător nene!, cu "uncheşul" Pancone fost mingicar când era ca Alex...

Că-mi amintesc ce-l mai certa Lucescu când o juca prea mult... pe ea, pe  minge. Ei, uite aşa, cu ghilotina pe chică, sper să depăşim momentul.

Pe 23  noiembrie să ne îmbătăm de fericire. Şi să începem a juca destresaţi. Până atunci, eu tot am senzaţia, fir-ar coasta ei a dracu!, că jucăm degeaba.

Altfel, Vio a preluat la risc, o echipă cam ameţită de situaţie. Besmetică. Oricum, decât să stai prin studiouri tv să dai cu părerea, mai bine o experienţă d-astea, de viaţă adevărată. Lumea l-a primit bine în Giuleşti unde fanul nu-i uită lacrimile vărsate când s-a  pierdut la  mustaţă o calificare europeană. Sper - jur că nu vreau să cobesc! - sper să nu plângă iar... la  cruciala zi de 22  noiembrie 2013... Dă, domnu' - Doamne!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net