Ca la noi, la nimeni. Ganea a fost reinstalat antrenor la "U" Cluj de Tribunal. Ardelenii au acum doi tehnicieni

Ultima actualizare:

    Moldovan
Moldovan

Ionel Ganea a afost demis de Universitatea Cluj în 2013, în locul său fiind instalat actualul antrenor, Mihai Teja. Nimic extraordinar până acum, doar că "Găniţă" a reclamat ca abuzivă decizia ardelenilor şi azi a venit şi decizia instanţei.

În premieră pentru fotbalul din România, Tribunalul i-a dat dreptate şi a somat clubul Universitatea Cluj să-l repună în drepturi pe fostul internaţional. Acesta spune însă că nu este interesat să se întoarcă la club, unde să se calce pe picioare cu actualul tehnician, ci să fie despăgubit financiar pentru prejudiciul suferit.

"Decizia e definitivă şi irevocabilă. Mi-au prejudiciat imaginea. Am fost pus într-o situaţia ingrată. A trebuit să mă mut cu familia la Cluj, copiii învaţă aici. Nu se mai pune problema să revin pe banca lui U Cluj sau să vin pe la antrenamente. Eu vreau doar să-mi cîştig toate drepturile", a spus Ionel Ganea la Sport.ro.

Normal, şefii alb-negrilor nu sunt de acord cu decizia instanţei. "Contestarul nu putea să primească mai mult decît solicitase, asta e foarte clar din punctul nostru de vedere. Domnul Ganea şi-a însuşit măsura de denunţare, dar a cerut o revizuire, aşa cum şi-a exprimat-o şi în scris. Aşteptăm motivarea deciziei Curţii de apel. Clubul îşi rezervă dreptul de a solicita revizuirea acestei decizii şi de a sesiza Consiliul Suprem al Magistraturii", a precizat Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al celor de la U Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net