Tamaş, bătut la un fast-food în Anglia!

Ultima actualizare:

    Gabi Tamaş
Gabi Tamaş

Deşi a plecat în Anglia la începutul anului pentru a îşi relansa cariera la echipa de ligă secundă Doncaster Rovers, Gabi Tamaş n-a reuşit să stea departe de probleme, aşa cum şi-ar fi dorit.

Se pare că fractura de pomete care îl face indisponibil în această perioadă n-are nicio legătură cu fotbalul, ci cu o altercaţie petrecută sâmbătă într-un local din orăşelul britanic. Oficialii lui Doncaster au aflat despre incident şi au deschis o investigaţie internă.

„Am vorbit cu Gabi să aflăm ce s-a întâmplat. Deocamdată nu putem spune mai multe. E dezamăgitor, pentru că el jucase foarte bine", a confirmat antrenorul Paul Dickov, supărat pe faptul că Tamaş va lipsi de pe teren aproximativ o lună. Mai mult, fotbalistul român de 30 de ani va fi supus lunea viitoare unei intervenţii chirurgicale la pomete, semn că loviturile încasate în noaptea respectivă au fost destul de serioase. La finalul anului trecut, Gabi Tamaş a fost implicat în incidente similare, care i-au determinat pe şefii de la CFR Cluj să-i rezilieze contractul la doar câteva zile după ce fusese semnat.

Gabi Tamaş a povestit în exclusivitate pentru Click! cum a decurs incidentul şi spune că nu a avut nicio vină. „Eram cu nişte colegi la fast-food şi a venit un tip din spate şi mi-a tras un pumn. Nici nu m apucat să-l văd. Am dat declaraţii la poliţie şi ancheta este în desfăşurare", ne-a mărturisit fundaşul lui Doncaster.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net