Asta-i bună! Gabi Tamaş are ofertă din patria whisky-ului

Ultima actualizare:

În ultimele luni, Gabi Tamaş a fost mai mult în prim-plan din cauza escapadelor sale bahice. A spart uşa unui bloc şi a dormit pe preş, i-a spart nasul lui Pancu într-un restaurant, iar după ce a semnat cu CFR a sărbătorit cu Florin Costea într-un bar, la Cluj!

La 29 de ani, Tamaş a ieşit din circuitul fotbalului de performanţă într-un timp record. E greu de crezut că, nu mai departe de luna iunie, fusese convocat de Victor Piţurcă pentru amicalul cu Trinidad-Tobago. A ratat acel meci, deoarece s-a îmbătat înainte de a merge la lot, iar apoi a început căderea. Acum însă, e foarte aproape de a semna cu un fost mare club din Europa.

„Tamaş va semna, probabil, cu Glasgow Ranges", a dezvăluit Ioan Becali la emisiunea „Wowbiz". Echipa cu cele mai multe trofee cucerite în lumea fotbalului activează acum în liga a treia din Scoţia, după ce, sezonul trecut, a fost retrogradat în liga a patra, deoarece a dat faliment. La Rangers, Tamaş nu va fi lipsit însă de tentaţiile bahice, Scoţia fiind recunoscută ca "patria whisky-ului".

Dacă va ajunge la Rangers, Tamaş va fi al doilea fundaş român care va evolua la gruparea din Glasgow în ultimii ani, după Dorin Goian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net