Gabi Iancu, vârful unei generaţii cu probleme

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ca şi când dezastrul de la naţionala mare n-ar fi fost de ajuns, şi echipa sub 21 de ani condusă de Stelea e acum în plin scandal. Gabriel Iancu a plecat duminică noaptea să se distreze în oraş, deşi marţi avea meci în Muntenegru. A fost exclus din lot şi se anunţă pedepse grave.

Gabi Iancu, 19 ani, a comis-o din nou. Deşi el spune că a ieşit afară din hotelul de la Chiajna doar să-şi împrumute cu bani o mătuşă, oamenii din staff-ul naţionalei Under 21 îl contrazic. "Iancu minte cu neruşinare. Mătuşa aceea era o blonda de 20 de ani şi a plecat cu ea în oraş. Nu s-a întrebat nimeni de ce a doua zi dimineaţa, la aeroport, purta ochelari de soare. Cumva pentru că avea o faţă de parcă n-ar fi dormit toată noaptea?", a spus pentru Fanatik.ro Florin Constantinovici, secundul lui Stelea. "Arnold" spune şi el că nu mai vrea să audă de jucător în viaţa lui. Mai ales când, după ce a fost exclus, Iancu l-a ameninţat pe fostul goalkeeper, spunând că va regreta decizia luată. Tot de partea antrenorilor este şi agentul Victor Becali.

"Poţi să-l copiezi pe Mutu, dar trebuie să copiezi şi părţile bune ale lui Mutu. Iancu nu a ajuns la performanţele lui Mutu ca să se comporte astfel", a declarat acesta. Nu în ultimul rând, Laurenţiu Reghecampf, antrenorul său de la echipa de club, a spus că va face şi el o anchetă internă. "Ştiam despre problemele lui Iancu. Dacă a făcut asta, nu este bine pentru el şi vom lua şi noi măsuri la Steaua. Eu am mai declarat că Iancu şi Stanciu vor primi amendă din partea mea pentru că au consumat hot-dog şi cola în cantonamentul naţionalei", a spus "Reghe".

E campion la «călcat pe bec»

Pentru naţionala mică, astfel de escapade sunt obişnuinţe. Ca un făcut, Iancu se află în mijlocul tuturor. A fost mai întâi episodul din Serbia, când Iancu şi alţi câţiva tricolori au ieşit în oraş, au băut alcool şi s-au întâlnit cu un interlop din oraş.

Apoi, în iunie, a fost episodul Feroe, când Iancu şi Stanciu au băut alcool în hotelul naţionalei.

Iovan: «Sunt needucaţi. Le scot televizoarele din camere!»

Ştefan Iovan, şef peste tot ce înseamnă naţionale mici la FRF, spune că toate problemele de pe acest palier de vârstă apar din cauza lipsei de educaţie.

simeon stalpnicul png

"Se urcă în lift câte 7, 8 şi strică liftul.Nu au discernământ, mentalitate şi nici educaţie. Trebuie să fie antrenorul acolo ca să le spună să se urce 4, nu 7. Francezii când vin la Bucureşti ne pun să scoatem şi televizoarele din camere. Aşa o să le fac şi eu de acum", a spus Iovan la Dolce Sport.

Anghel: «E foarte tupeist!»

O analiză i-a fost făcută lui Gabi Iancu şi de către Cătălin Anghel, fostul său antrenor de la Viitorul Constanţa, cel sub comanda căruia a explodat actualul stelist.

simeon stalpnicul png

"Are o personalitate foarte puternică şi e foarte tupeist, atât pe teren, cât şi în afara lui. Trebuie să discuţi mult cu el, altfel ai probleme. Eu cred că la naţională exact asta nu s-a întâmplat. Sper însă să fie o decizie de compromis în ceea ce-l priveşte şi să nu iasă din circuit. Ar fi păcat pentru că este foarte valoros", a afirmat acesta pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net