Fotbaliada: Memeita şi Vama văzduhului

Ultima actualizare:

    George Stanca
George Stanca

…Trâmbiţatul şi mult kakka-makkatul derby a arătat că Steaua nu e ce se credea ea şi cu cărămida-n piept dădea. Fu doar imaginea  gângavă, obeză de gaze, a gândirii şefilor . Reghe, cândva realist, s-a  infestat cu  insolenţa vecinului de scaun şi abia a scremut un joc modest.

Drama e la Astra. Fiindcă - mi se pare? - mai toţi de acolo , parte din jucători , conducători, par a-l miştocări pe omul care arde cu sufletul şi banii pentru un titlu. Nu, că nu vor. Nu pot !!! Astra? Titlu? Canci! A spus dl Nicolaie : "un preşedinte (?!) mi-a prezentat un antrenor aşa zis bun". Bun , după intersele preşedintelui. Cunoaştem marfa. Mediocra Vama Antrepozite, cu arbitri, antrenori, jucători, de la poalele Tâmpei. O magazie şobolănoasă unde e pe stoc şi pe bietul nostru Alex Ioniţă...Ia, detâmpizaţi-l pe Vamă şi va deveni un chibiţ. O mustaţă codalbă. Vama văzduhului. Cert e că , pare-se, şi-a bătut joc de iluziile, speranţele, banii omului. Să vrei titlul şi să te bată U Cluj, e o onoare pentru Cluj...

Rapiduleţul a început cu dreptul. 2-1 la Bacău. Pe un stadion în care nici măcar o fărâmă din galerie nu încăpu."Aerostar" sună cosmic, spaţial şi e maidan kievean...Să vii taman din Capitală şi să stai la poartă... Rapid a început mini-returul cu noroc. [Numai să dureze...]. A primit în dar un autogol. Burcă. A luat un gol superb. Șchiopu. A dat un gol decisiv. Martin. Iar, Drăghia a scos un penalty (dat la compensaţie) şi în câteva secunde, un şut din respingere.

Sperăm din nou în Liga I. Văd că galeria, tot cu Steaua are nostalgii ... P.S. Am o obiecţie la comentatorii tv . Nu mai ziceţi, băieţi, "apărare de poeţi". Sună mai bine "lăutari"? Ăştia cântă dupe ureche. Amatori. Profesionişti sunt Taica Pancu. Dică revenitul. Daniel Nicolaie mult-aşteptatul...Cu ei, pre mulţi vom popi. Clinceni... Berceni... Târlungeni...? Degeaba. Fără Steaua şi Dinamo nu mai avem ce bate pe lumea asta...Căzui în "memeită acută", boala lu' Reghe.

...Doamne fereşte, să n-o feştelim acasă, de ziua femeii, cu Brăila...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net