Fotbaliada: Cronica unui meci fără cronică…

Ultima actualizare:

    George Stanca
George Stanca

Ce cronică să mai scrii la un meci care se termină cu scorul de 5-2? Pentru gazde?! Adicătelea, pentru Rapid… Oricum blazarea asta de învingători nu ştiu cât bine ne va face. Cert e că avem un program giugiuc, dacă revenim în prima ligă.

Avem o lună de pregătire în plus. Fiindcă, ultimele două meciuri nu se pun sunt ca de pregătire. Iar înaintea lor sunt două pauze. O adevărată grădină a Raiului pentru pregătirea revenirii. Dar, vrabia Mihai Viteazu... să trecem noi de ziua de sămbătă... Căci vine, da!, meciul cheie al grupei, cel de pe Giuleşti, cu Iaşiul lui Lăcătuş şi al lui Prunea... Nu i-am văzut pe ieşeni demult, dar la ai mei sunt îngrijorat niţel. Căci, să nu ne supărăm, am dat cinci cu Brăila, dar am luat două... Nu e-n regulă. Cu ieşenii n-or să mai fie găurile astea de şvaiţer în apărare. Şi ei ca şi noi aspiră legitim, la gloria primei Ligi. Adică, să revină de unde vremelnic au căzut. Mă refer şi la Rapid. Mai ales la Rapid.

Căci, mă uitam cu oarecare teamă la cât de mare e ura: nici acum galeria nu poate uita. Nu a renunţat nici la scandările anti-FRF, nici la cele anti-Ligă şi nici măcar la cele anti-Copos... Poate că le plac melodiile... Să cânte şi ei, băieţii, cu la-la-la!... Căci, ce a murit, mort rămâne. Din televizor... M-a întristat Barca cu evoluţia ei lamentabilă şi perdantă. Realul în schimb plesneşte de sănătate şi de rezultate. Portughezul ăla nesuferit, ăla cu freza dată cu unt, Ronaldo, merge ca un ceas.

La noi.. Ceea ce am spus despre Mutu nu prea se confirmă. Nu s-a adaptat. E doar un echipier oarecare. Om de echipă vreau a spune... de pluton. Da' nu e Mutu ăla... Oricum, Adi să nu te superi, după cum joci nu mai eşti de Naţională şi mă doare... Singurul lucru notabil de când ai venit acasă, e noaptea aia de pomină încheiată la „Drumeţu", cu Vica, aşa ca să te răzbuni pe „Nea Piţi"... În rest, mai aştept...

Mă mai bucură victoriile vechilor şi dragilor mie, rapidişti. Dulca de pildă, cu Gazul lui are succese care mă umplu de fericire. Acum fu un 4-0 cu Viitorul, fie şi la domiciliu. Bravo, Cristi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net