Florin Prunea a refuzat postul de preşedinte la Dinamo!

Ultima actualizare:

"Şi ieri (n.r. - sâmbătă) am discutat cu domnul Negoiţă şi i-am explicat că am un proiect început la Iaşi şi nu plec la Dinamo. Normal că a fost o mare onoare pentru mine, ca fost dinamovist, oferta primită din partea domnului Negoiţă. Chiar sunt legat sufleteşte de tot ceea ce am început la Iaşi şi, cel puţin până în vară, nu vreau să plec de la această echipă. Am investit mult emoţional în acest club şi vreau să rămân să ajut Iaşul să se menţină în prima ligă", a spus Florin Prunea.

Oficialul formaţiei ieşene a precizat că nu a contat deloc partea financiară în discuţiile cu oficialul clubului Dinamo: "Nu pot să vă spun oferta pe care mi-a făcut-o domnul Negoiţă, dar chiar nu banii contează acum pentru mine. Cred că am ajuns la un nivel la care banii nu sunt pe primul loc. Important pentru mine este cuvântul pe care mi l-am dat celor de la Iaşi în momentul în care am venit la gruparea din dealul Copoului".

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a negociat cu acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, preluarea funcţiei de manager general al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net