Costea, primul gol după despărţirea de Ada Nechita

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce Florin Costea şi Ada Nechita au luat-o pe căi separate, fotbalistul de 28 de ani intrase într-un con de umbră, bifând 12 meciuri fără gol la CFR Cluj. La a 13-a încercare, fostul internaţional a spart gheaţa.

Într-un moment în care era pe făraş la CFR Cluj, Florin Costea s-a trezit şi le-a adus ardelenilor trei puncte de aur în meciul cu Dinamo (1-0). Golgheter pur-sânge, Costea cel mare nu mai simţise bucuria golului de la finalul lunii mai.

Atunci, în ultima etapă a sezonului trecut, Florin punctase în victoria Severinului cu Viitorul (4-3), pregătindu-se de saltul spre CFR Cluj. Pentru Costea a urmat însă şocul despărţirii de Ada Nechita, handbalista sexy de la HCM Baia Mare.

simeon stalpnicul png

A fost finalul unei relaţii de patru ani, în care cei doi îşi făcuseră inclusiv planuri de nuntă. Evident, lovitura primită pe plan sentimental n-avea cum să nu influenţeze şi prestaţiile din teren ale lui Florin Costea. Astfel, până vineri seară, vârful CFR-ului fusese utilizat în 12 partide oficiale (nouă ca titular), dar nu reuşise să marcheze nici un gol în aproape 700 de minute.

Descătuşarea a venit la a 13-a încercare, contra lui Dinamo, golul marcat de Costea în poarta lui Bălgrădean dovedindu-se decisiv pentru obţinerea celor trei puncte de către echipa lui Petre Grigoraş. Cel poreclit "Cioară" n-a terminat însă meciul pe teren, fiind schimbat pe final din cauza unei probleme medicale.

simeon stalpnicul png

Dacă despărţirea de Ada Nechita l-a afectat serios pe Costea, nu acelaşi lucru se poate spune despre handbalista echipei naţionale. În vară, Ada a părăsit corabia în derivă a Oltchimului şi s-a transferat la HCM Baia Mare, unde a avut evoluţii la nivel înalt atât în campionat cât şi în Liga Campionilor.

Mai mult, blonda de 29 de ani şi-a refăcut rapid viaţa personală, aruncându-se în braţele primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, unul dintre principalii sponsori ai echipei de handbal. Astăzi, în frunte cu Ada Nechita, handbalistele de la HCM vor juca penultimul meci în grupele Ligii Campionilor. Meciul HCM - Thüringer va începe la ora 18.00, în direct la DigiSport 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net