Finanţatorul de la FC Botoşani, după eşecul cu Steaua: «În repriza a doua am închis televizorul!»

Ultima actualizare:

    Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Patronul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat că jucătorii săi au fost penibili în repriza secundă a partidei pierdute cu Steaua, scor 0-4, şi de nervi a preferat să închidă televizorul.

"Ce poţi să mai spui după 0-4? Am făcut o primă repriză destul de bună. Golul luat din ofside a afectat jocul nostru. În repriza a doua n-am mai rezistat şi am închis televizorul. Steaua a dat golul doi după un fault, dar nu putem acuza arbitrajul. Noi am fost penibili, mai ales după ce am rămas în 10 oameni. Parcă vedeam un meci de box şi trebuia cineva de la noi să arunce prosopul! Steaua a demonstrat în acest campionat că atunci când vrea poate da 4-5 goluri oricărei echipe", a spus Iftime.

"Eu am avertizat încă dinaintea partidei cu Steaua că decizia ca unii jucători să ia cartonaş galben pentru a sta cu Steaua nu este una bună. Nu e deloc în ordine ce a făcut Vaşvari. El este un jucător tânăr, care putea demonstra într-un meci cu Steaua că are valoare. Eu l-am criticat şi înainte de meci", a mai spus acesta. Jucătorii Gabriel Vaşvari, Atilla Hadnagy şi George Cârjan, care erau la limita suspendării, au luat cartonaşe galbene în partida cu FC Viitorul pentru a sta cu Steaua şi pentru a fi siguri că nu vor rata partida cu Corona, una extrem de importantă pentru botoşăneni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net