A marcat, dar n-a convins

Ultima actualizare:

Reuşita din minutul 23, prin care Steaua a deschis scorul la Skopje, n-a făcut decât să-i câştige ceva timp şi toleranţă lui Piovaccari. Atacantul trebuie să continue însă să marcheze, pentru că altceva nu-l va ţine în viaţă în Ghencea. Cel mai dur dintre contestatarii săi, Vivi Răchită, n-are însă încredere în el nici acum.

"Îl aştept să fie un vârf despre care s-a vorbit frumos. La Supercupă nu mi-a plăcut, cu Vardar a marcat după o fază făcută de Stanciu, dar apoi nu a mai avut nimic. Reuşita lui cu Vardar a apărut după ce şi-a dat cu stângul în dreptul. Să-l mai aşteptăm pentru că e departe de nivelul actual al Stelei", a spus fostul stelist. Altfel, managerul general, Mihai Stoica, revenit şi el în ţară, a ieşit pe Facebook cu o explicaţie la incidentul în care a agresat o jurnalistă.

"Ştii că n-ai acreditare la acţiunile Stelei, te strecori fără aprobare pe stadion, 10 minute te roagă Poliţia şi oficialii să pleci, iar tu provoci scandal şi după aia apari cu declaraţii despre molestări şi busculări închipuite...se ajunge prea departe. Îmi reproşez faptul că mi-am pierdut controlul şi am vorbit golăneşte cu cameramanul. Am cedat nervos şi n-am nicio scuză. Restul sunt invenţii şi inovaţii", a încercat acesta să se scuze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net