Fabrice Muamba s-a ridicat din pat, s-a uitat la televizor şi a mâncat

Ultima actualizare:

    Fabrice Muamba a făcut infarct  pe teren, dar şi-a revenit la spital
Fabrice Muamba a făcut infarct pe teren, dar şi-a revenit la spital

Jucătorul Fabrice Muamba face "progrese încurajatoare" iar în weekend s-a ridicat din pat, s-a uitat la televizor şi a început să mănânce, au anunţat, luni, într-un comunicat comunicat The London Chest Hospital şi clubul Bolton Wanderers.

"Fabrice Muamba rămâne la terapie intensivă la The London Chest Hospital, unde starea lui este gravă, dar stabilă. El continuă să facă progrese încurajatoare. În weekend, el s-a putut ridica din pat pentru scurt timp, s-a putut uita la televizor şi a început să mănânce. Oricum, el va fi în continuare monitorizat cu atenţie de echipa medicală de The London Chest Hospital. Familia cere ca el să nu mai primească vizite, exceptând persoanele apropiate şi membri ai Bolton Wanderers Football Club", se arată în comunicatul menţionat.

Owen Coyle, managerul Bolton, a mărturisit că jucătorul a urmărit meciul cu Wolverhampton de sâmbătă: "Dacă pot să glumesc puţin, cred că a adormit când scorul era 2-0. Este bine de ştiut că se simte mai bine, are un drum lung de făcut".

Mijlocaşul echipei Bolton, în vârstă de 23 de ani, s-a prăbuşit pe gazonul stadionului White Hart Lane în timpul meciului din Cupa Angliei. Inima sa nu a bătut timp de 78 de minute.

După o reabilitare considerată a fi fost miraculoasă de către medici, jucătorul englez de origine congoleză a început să primească vizita prietenilor şi mebrilor familiei sale, cu care a putut discuta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net