Elveţia, teren minat pentru stelişti

Ultima actualizare:

Nici o victorie în „Ţara Cantoanelor". Primul meci al „militarilor" din această serie a fost în sezonul 1979-1980 contra celor de la Young Boys (2-2), a urmat Servette (1-1) în 1994-1995, apoi au fost eşecurile cu St. Gallen (2-1) şi Grasshopper (1-0).

Revine Pintilii. Problemele musculare ale mijlocaşului nu sunt atât de grave şi poate juca în partida cu Basel. Reghe, oricum îl are ca variantă de rezervă pe Filip, dar va miza pe Pintilii. "Şi-a revenit şi cred că va juca", a spus Reghe.

Arbitrul, cunoştinţă veche. "Fluieraşul" partidei va fi Olegario Benquerenca, central care a mai condus-o pe Steaua de trei ori, iar românii au obţinut două victorii. Roş-albaştrii au învins în faţa celor de la ŢSKA Sofia (2-1) şi-n derby-ul cu Dinamo (3-2), dar cehii de la Slavia Praga s-au impus cu 2-1.

Şi-au trimis nevestele înainte. Reghe a instaurat un obicei în tabăra stelistă, la fiecare meci internaţional în deplasare consoartele jucătorilor fiind nelipsite. Chiar dacă nu stau în acelaşi hotel, fotbaliştii, dar şi cei din staff îşi pot petrece câteva ceasuri împreună în oraşele în care echipa îşi dispută partidele. Dacă delegaţia „militarilor" ajunge azi în Elveţia, în schimb iubitele şi nevestele sunt de ieri la Basel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net