Dorinel Munteanu e praf în Europa. Vezi un bilanţ dezastruos al tehnicianului lui Krasnodar!

Ultima actualizare:

Pandurii Târgu Jiu n-a fost singura reprezentată a României în Liga Europa, în partidele de joi seara. La St. Gallen, în Elveţia, Kuban Krasnodarul antrenat de Dorinel Munteanu şi cu Gigel Bucur integralist a debutat şi ea în competiţie. Din păcate, ruşii au pierdut surprinzător, 2-0, şi se confirmă practic fobia antrenorului român faţă de acest nivel, unde încă n-a luat punct în carieră.

În sezonul 2008-2009, Munteanu era instalat pe banca Stelei pentru o perioadă foarte scurtă, dar în care a prins trei meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor. Le-a pierdut pe toate: 0-2 cu Lyon, 0-3 cu Bayern şi 0-1 contra Fiorentinei. Nici cu Oţelul nu i-a mers mai bine. Dorinel Munteanu a condus campioana României din ediţia 2010-2011 în grupa de Ligă ce i-a opus adversare ca Manchester United, Benfica şi FC Basel. 6 înfrângeri din tot atâtea meciuri. Aseară a fost a zecea.

Au fost însă şi doi români fericiţi joi seara. Costin Lazăr a câştigat cu PAOK în faţa lui Shakhter Karagandy, 2-1, iar ex-gorjeanul Alexandru Vlad a fost integralist în victoria lui Dnepr în faţa foştilor săi coechipieri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net