Craiova renaşte în jurul lui Dorel Stoica

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Oraşul Craiova are de un an de zile loc în Liga a II-a, dar din lipsa banilor, nimeni n-a putut să înscrie o echipă. Cel puţin pe hârtie, Adrian Mititelu a făcut ieri un pas înainte.

Presat de fanii disperaţi, dar şi de primarul Lia Olguţa Vasilescu, care voia să înscrie o echipă surogat în locul vechii „Ştiinţe", patronul fostei şi viitoarei Universitatea a mutat. Adrian Mititelu a înscris la FRF actele pentru ca alb-albaştrii să fie luaţi în considerare la startul viitorului sezon de Liga a II-a, iar ieri a anunţat şi pe ce se bazează concret.

Aşa arată stadionul “Ion Oblemenco”

simeon stalpnicul png

„Încă de acum două luni m-am înţeles cu Nicolo Napoli, pentru postul de antrenor, dar şi cu jucătorii. Am întârziat din cauza procesului cu FRF", a afirmat acesta. Practic, tot ce mai trebuie făcut la Craiova pentru ca oltenii să-şi vadă din nou mândria la joc este ajungerea la un consens asupra Stadionului Ion Oblemenco, aflat acum în paragină. Mititelu a fost evacuat de pe arenă, dar va depune o constestaţie pentru luarea sa din nou în folosire.

Adrian Mititelu a făcut publice şi numele de care se va lega viitoarea Universitatea Craiova. Astfel, Vlad Roşca va fi director general, Marcel Iancu, director executiv, iar Nicolo Napoli, antrenor principal.

Cât despre lotul de jucători, până acum, înregistraţi la FRF sunt: Dorel Stoica, Dumitru Hotoboc, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu, Sorin Buşu, Cătălin Crăciun, Eusebiu Rioşanu, Jackie Nicolae, Robert Cale, Bogdan Ciocirlă, Florin Dragomir, Georgian Dinu, Aurel Preda, Claudiu Bălan, Ionuţ Mîrzeanu, Gabriel Miu, Lucian Avram, Vasile Stania şi Lucian Pătru.

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net