Dinamo a transferat o «combinaţie între Dănciulescu şi Niculescu»

Ultima actualizare:

    Kamil Bilinski
Kamil Bilinski

Primul transfer din anul 2014 pentru Dinamo este un atacant polonez de 25 de ani, Kamil Bilinski, care vine de la campioana Lituaniei.

Un vârf de 1.81 m, care, în afară de Zalgiris Vilnius, a evoluat până acum doar în ţara natală, a bătut palma cu Dinamo pentru un contract valabil pe doi ani, cu opţiune de prelungire. Contractul va intra în vigoare pe 9 ianuarie, după ce jucătorul va trece vizita medicală, la reunirea lui Dinamo.

„Are viteză bună, loveşte mingea cu ambele picioare, cred că va fi o achiziţie de bun augur pentru echipa noastră. Cu cine seamănă? Cred că este o combinaţie între Ionel Dănciulescu şi Claudiu Niculescu. Acum sper să vedem acest lucru şi pe teren, pentru că totul acolo se decide", l-a caracterizat pe noul său atacant antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican. Polonezul vine din postura de jucător liber la Dinamo, de la Zalgiris, campioana Lituaniei, grupare pentru care a evoluat din 2012. În ultimul sezon a marcat 21 de goluri în 33 de partide şi a fost al doilea golgheter al Lituaniei, campionat atipic, care, din cauza climatului, se desfăşoară în perioada martie/aprilie - noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net