Dinamo, luată la mişto după 6-3 la general în semifinala cu Steaua. Vezi ce au spus oamenii de fotbal, dar şi suporterii!

Ultima actualizare:

Această impresie au avut-o şi oamenii de fotbal care au văzut cele două manşe, aceştia luând în râs trupa lui Stoican."Jucătorii Stelei s-au distrat aseară. Atmosfera a fost fantastică. Reghecampf s-a maturizat. E un antrenor foarte bun. Eu însă, dacă aş antrena acum Steaua, i-aş strînge de gît pe jucători, dacă nu aş muri de inimă pe bancă", a spus Anghel Iordănescu, directorul sportiv al FRF, la DolceSport.

"E diferenţă mare între Steaua şi Dinamo. Au schimbat vestiarul, băncile, dar mai bine să schimbe antrenorii şi loturile, poate aşa vor câştiga şi ei! Ideea e că ne-am jucat cu ocaziile. Ne-am îndeplinit ce ne-am propus", a spus în tonul său arogant şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

"A fost mai lejeră partida, aveam 1-0 în prima repriză. Păcat că am avut acele ratări, pentru că scorul putea fi mult mai mare. Am turat motoarele cât a fost nevoie, după care s-a observat o lipsă de concentrare. Aşteptăm jocul cu Astra, îi felicit că s-au calificat în finală, sperăm că vom câştiga Cupa. Pe mine m-au impresionat fanii noştri, nu cei ai lui Dinamo. Eram obligaţi să ne calificăm în finală. Pentru mine ar fi o realizare să fac eventul, ar fi încununarea carierei mele", a încheiat şi mijlocaşul Lucian Sânmărtean.

Şirul ironiilor nu s-a încheiat însă aici, fanii făcând pe site-uri haz de necaz. Iată cele mai bune din glumele acestora!

Dinamo a egalat pe tabelă când multă lume plecase de la stadion. Chiar şi câţiva jucători ai Stelei

A fost primul derby cu Dinamo în care Steaua a preferat să odihnească jucătorii pentru că vor urma nişte şedinţe mai dure de antrenament cu Thomas Neubert 

Manchester a trimis la meci un scouter pentru Rotariu. A fost impresionat şi îl vrea. E singurul jucător pe care nimeni nu l-a văzut pe teren, un fel de Gareth Bale contra Barcelonei.

Bălgrădean se gândeşte la retragere. E singurul portar care a luat două goluri de la Cristi Tănase.

Un lider al galeriei lui Dinamo a fost prins cu droguri. Era singura soluţie pentru a fi sigur că are un Paşte mai fericit!

Dinamo - Steaua a fost primul meci de tenis jucat în două manşe

Steaua a avut nevoie de şapte minute să dea acelaşi număr de goluri ca Dinamo în 180. De ce a mai fost nevoie şi de restul de 3 reprize?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net