Dinamo şi Steaua au fost lăsate fără galerii la meciurile de acasă!

Ultima actualizare:

    Suporteri Dinamo
Suporteri Dinamo

La următoarele două partide de pe teren propriu, roş-albii şi cei din Ghencea nu vor avea sprijinul fanilor de la peluză.

"Se sancţionează clubul Dinamo Bucureşti cu măsura programării jocului fără spectatori pentru 2 jocuri prin interzicerea ocupării sectoarelor 9-15 în cazul în care jocurile se dispută pe stadionul Dinamo şi a sectoarelor 109 -319 -320, 321- 322 şi 380 în cazul în care jocurile se dispută pe Arena Naţională şi o penalitate sportivă de 40.000 lei", se arată în soluţia Comisiei de Disciplină publicată pe site-ul oficial al FRF. Decizia a fost luată din cauza incidentelor provocate de suporterii proprii la partida cu Steaua. Roş-albii vor juca pe teren propriu în perioada imediat următoare cu Oţelul şi Steaua (returul semifinalelor Cupei).

De asemenea, Steaua a fost sancţionată cu interzicererea accesului spectatorilor la două partide în sectoarele 9, 10, 11, 32, 33, 34 în cazul în care jocurile se dispută pe Stadionul Steaua şi în sectoarele 102, 103, 104, 105, 106 şi 107 în cazul disputării jocurilor pe Arena Naţională precum şi o penalitate sportivă de 45.000 lei.

La partida Steaua - Dinamo din prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana, suporterii ambelor formaţii au introdus şi aprins materiale pirotehnice în interiorul Arenei Naţionale, pe care ulterior le-au aruncat atât în terenul de joc cât şi în tribune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net