Cristi Săpunaru: «Sunt pe viaţă rapidist!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După multe luni în care nu a dorit să discute cu media, Cristi Săpunaru a acceptat dialogul, însă doar despre echipa sa de suflet. “Săpun” le-a vorbit suporterilor rapidişti în revista “Forza Rapid” – un program de joc editat special înaintea fiecărei confruntări din Liga a II-a - despre planurile sale legate de echipa din Giuleşti şi le-a făcut acestora o promisiune: se va întoarce să joace în Grant.

Ce crezi de situaţia în care e Rapidul?

Este o situaţie foarte grea mai ales pentru suporteri, care în ultimii ani au fost obişnuiti cu performanţa, dar sper că uşor-uşor lucrurile se vor îndrepta, iar Rapidul va ajunge, din nou , acolo sus unde îi este locul...

Crezi că echipa va reveni la anul în Liga 1?

Sper din toata inima ca la anul să revenim în prima ligă şi cred că şi rivalele noastre bucureştene ne duc lipsa (râde), pentru că făra noi nu este spectacol. Iar dacă nu vom promova, asta este, indiferent de ligă şi de situaţie, sunt şi voi rămâne pe viaţă RAPIDIST!!

Când revii să joci la Rapid?

Nu ştiu când ma voi întoarce la Rapid , dar sunt sigur că nu voi lăsa această frumoasă meserie fără a mai îmbraca minunatul tricoul ALB-VIŞINIU.

Ce mesaj ai pentru suporteri?

Nu sunt eu în măsură să le dau mesaje suporterilor, pentru că şi eu mă consider un suporter al Rapidului doar că îmi doresc să rămânem uniţi indiferent de situaţie şi să demonstrăm că RAPIDUL există şi va exista pentru totdeauna prin NOI!

simeon stalpnicul png

Deşi Rapidul e în eşalonul secund, suporterii nu lasă echipa la greu. Cu sprijinul lui Jean Valvis, fanii au editat un program de meci, numit "Forza Rapid", care a fost distribuit gratuit pe stadionul  "Giuleşti".  Rapid a jucat aseară cu FCM Bacău, în etapa a patra a ligii secunde, meci disputat după închiderea ediţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net