Meci mare pentru Costel Pantilimon în Cupa Ligii Angliei

Ultima actualizare:

    Pantilimon
Pantilimon

Portarul român a fost folosit ca titular de antrenorul Manuel Pellegrini, iar Costel nu a dezamăgit, ba chiar s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor.

Portarul de 2,03 metri a fost la înălţime în meciul dintre Newcastle şi Manchester City, contând pentru Cupa Ligii Angliei. În prima repriză, Panti s-a întins pentru a respinge în corner o minge şutată de Shola Amoeobi. Meciul s-a încheiat 0-0 după primele 90 de minute şi a intrat în prelungiri.

În chiar primul minut din „extra-time", senegalezul Papiss Cisse a scăpat singur cu Costel, dar românul i-a respins în corner şutul din apropiere. Apoi, City a marcat de două ori, prin Dzeko şi Negredo, şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei.

Manuel Pellegrini a spus după meci: „Costel e un portar foarte bun şi a fost un meci important pentru el". Antrenorul chilian a refuzat să spună dacă prestaţia lui Pantilimon îl va lăsa pe bancă pe Joe Hart pentru următoarele meciuri, însă media din Albion crede că există o posibilitate bună să se întâmple asta, după gafele repetate ale englezului. „Performanţa lui Pantilimon îi va da de gândit lui Pellegrini", au spus cei de la BBC Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net