I-a trecut glonţul pe la ureche în Emiratele Arabe

Ultima actualizare:

    Olăroiu e cel  mai bine plătit  antrenor român
Olăroiu e cel mai bine plătit antrenor român

Cosmin Olăroiu încă nu e liniştit după ce a fost condamnat la 3 luni de închisoare cu suspendare. El riscă să ajungă după gratii dacă nu respectă normele impuse în Emirate.

Românul a pierdut procesul cu şeicii lui Al Ain, care l-au dat în judecată pentru calomnie, deranjaţi de declaraţiile sale prin care el ar fi cumpărat echipament jucătorilor.

Apoi, "Oli" e acuzat că vara trecută a rupt unilateral contractul şi a semnat cu Al Ahli. De atunci, problemele se ţin scai de el, iar un prim episod s-a consumat în noiembrie, când federaţia din Emirate l-a amendat cu aproape 20.000 de euro după ce tehnicianul a anunţat într-o conferinţă că Al Ain îi cere daune doar pentru faptul că şefii de acolo au mari probleme cu banii. 

După o perioadă prin care a fost plimbat prin tribunale, în cele din urmă Olăroiu trebuie să se declare mulţumit cu decizia fiindcă risca expulzarea, iar în privinţa rezilierii acordului cu Al Ain el aşteaptă decizia Tribunalului Sportiv de la Lausanne.

"La Al-Ain, eu am încheiat orice raport de muncă începând cu 30 iunie 2013 prin scrisoarea pe care am trimis-o clubului. Ei s-au prezentat în faţa comisiei cu copia unui contract semnat de mine, dar nesemnat şi neştampilat de ei. Cu asta, cred că am spus totul", a lămurit recent situaţia Oli în "Adevărul".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net