Copos a renunţat la titlu. Vezi care e noul obiectiv al Rapidului!

Ultima actualizare:

    George Copos
George Copos

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, că vrea să-l ajute pe antrenorul Răzvan Lucescu, în care are încredere, să păstreze echipa pe un loc care să-i permită să joace în Liga Europa şi să câştige Cupa României.

"Sunt total alături de Răzvan Lucescu. Este un om curat, care a muncit foarte mult, cu bună credinţă, pentru a obţine rezultate. Ne-am gândit să-l ajutăm pe Răzvan să îşi îndeplinească obiectivele. Din păcate, a avut aceste nereuşite, acestea se întâmplă în viaţa unei echipe. Vreau să-l ajut pe Răzvan Lucescu să reuşească. Să rămânem pentru un loc de Europa League şi, dacă Dumnezeu ne ajută, să câştigăm Cupa României. Tensiunea pe care au creat-o suporterii împotriva echipei, în general, nu este bine. Toarnă plumb în picioare, oamenii se blochează şi nu pot să joace. În viaţa fiecărei echipe sunt probleme. Şi sunt convins că Răzvan va şti să rezolve aceste probleme", a declarat Copos.

Oficialul grupării giuleştene nu crede în posibilitatea ca Dinu Gheorghe să preia o funcţie în cadrul clubului Steaua.

"Oameni buni, s-a născut domnul Dinu Vamă la Steaua? Sau să conducă Steaua? Eu spun că ar face cea mai mare greşeală din viaţa lui! A venit, ne-am salutat şi a plecat. Ăsta este domnul Gheorghe", a mai spus Copos, la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu Dinu Gheorghe.

Sâmbătă, Copos declarase că fostul preşedinte Dinu Gheorghe va reveni în conducerea FC Rapid, în funcţia de administrator delegat, până la sfârşitul acestui sezon. A doua zi, fostul preşedinte rapidist a afirmat că în proporţie de 99 la sută nu va veni la gruparea giuleşteană.

"S-au întâmplat nişte lucruri la Rapid azi, nu la echipă, în conducere, care m-au făcut să mă răzgândesc. 99 la sută nu mai vin la Rapid. Mâine (n.r. - luni) îi voi spune de ce lui George Copos. Din 50-50 cât era, acum mai e doar unu la sută", a declarat Dinu Gheorghe la DigiSport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net