Contra, prezentat oficial la Getafe: «Mai avem 11 finale, însă obiectivele sunt mult mai înalte»

Ultima actualizare:

    Contra, la conferinţa de prezentare de la Getafe (foto: captură DigiSport)
Contra, la conferinţa de prezentare de la Getafe (foto: captură DigiSport)

Antrenorul Cosmin Contra a fost prezentat oficial azi ca tehnician al spaniolilor de la Getafe şi a anunţat că declarat că gruparea spaniolă are planuri mai importante după ce va reuşi salvarea de la retrogradare. "Guriţă" va debuta vineri pe banca ibericilor în partida cu Granada.

"Mi-ar plăcea să umplu stadionul Coliseum şi să vedem dacă preşedintele mă va ajuta. Fac un apel la fani să vină alături de noi. Îi mulţumesc preşedintelui pentru că mi-a oferit ocazia de a antrena clubul care mi-a fost casă timp de cinci ani şi jumătate. Mi-am împlinit visul de a antrena în prima ligă spaniolă", a spus Contra, cel care a devenit primul antrenor român ce pregăteşte o echipă din prima ligă spaniolă.

"Echipa asta are 11 finale de jucat pentru a ieşi din această zonă, pentru că ambiţiile noastre sunt de un alt calibru. Băieţii sunt foarte demoralizaţi după 12 meciuri fără victorie, dar vineri vom câştiga cu siguranţă şi vom vedea un alt Getafe", a completat Contra, care-l are sub comandă pe Ciprian Marica.

"Nu ştiu dacă mi-aţi urmărit echipa din România, dar aveam o formaţie ofensivă, cu un joc plăcut. Şi ştiu că asta le place şi fanilor lui Getafe. Nu am avut timp să vorbesc cu Marica, dar până vineri voi avea timp. El nu şi-a arătat încă adevarata valoare. Eu cred şi ştiu că poate mult mai mult şi va arăta mult mai mult", a mai declarat "Guriţă", contractul său fiind pe doi ani şi trei luni.

Fostul fundaş a jucat pentru Getafe în perioada 2005-2009 şi primul contract de antrenor principal la avut la echipa a treia a clubului, în intervalul 15 octombrie 2011 - 21 august 2012.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net