EXCLUSIV Soţia l-a iertat pe Keşeru, dar nu uită că a înşelat-o

Ultima actualizare:

    Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fotbalist în scene fierbinţi cu o blondă după nişte boscheţi
Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fotbalist în scene fierbinţi cu o blondă după nişte boscheţi

Claudiu Keşeru încă mai are de tras după aventura cu amanta, prezentată în exclusivitate de Click! săptămâna trecută. Soţia l-a iertat, dar nu uită nici o secundă să-i reamintească, prin gesturi, că nu e totul din nou roz între ei.

12 ani de relaţie nu puteau fi şterşi cu buretele din cauza unei aventuri de o oră în boscheţi. Laura, soţia fotbalistului stelist Claudiu Keşeru pare să îşi dea seama cel mai bine de acest lucru şi încearcă, pe cât poate, să-şi ţină familia unită. Chiar dacă i-a căzut „cerul în cap" când a aflat de legătura atacantului cu amanta cea blondă, bruneta a decis să îi mai dea o şansă stelistului. Aşa că zilele trecute a ieşit cu el în Centrul Vechi, iar sâmbătă a participat alături de el la petrecerea prilejuită de terminarea sezonului.

keseru
keseru

Numai că, deşi mintea ar vrea, sufletul nu poate ierta. Şi, prin gesturi, Laura Keşeru demonstrează că mai trebuie să curgă ceva apă pe Dâmboviţa până la a redeveni familia fericită care era până marţea trecută. Mai precis, Claudiu şi soţia sa au venit şi au plecat la petrecere împreună, dar separat, dacă se poate spune aşa. Laura a fost în permanenţă la câţiva metri distanţă de soţul ei şi a mers mereu cu capul în pământ, părând în continuare tristă, poate şi pentru că a bănuit că a fost subiectul preferat de bârfă al celorlalte soţii sau iubite de fotbalişti.

Probabil că vacanţa care stă să înceapă va reîncălzi relaţiile din familia lor. Tot incert este şi viitorul fotbalistic al atacantului, care nu este sigur dacă va continua sau nu la Steaua.

A fost prins cu amanta în boscheţi

Până săptămâna trecută Claudiu Keşeru, căsătorit din 2012, putea fi considerat un familist model, care nu ar fi călcat greşit nici dacă ar fi fost singur într-o staţiune de nudiste. Numai că realitatea s-a dovedit a fi cu totul alta. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fotbalist în scene fierbinţi cu o blondă după nişte boscheţi din apropierea centrului Capitalei, iar acest lucru nu a putut fi trecut prea uşor cu vederea de soţie.

Amanta lui Keşeru
Amanta lui Keşeru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net