Ciprian Marica despre Răzvan Burleanu: «Un nou preşedinte, un nou naş»

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica
Ciprian Marica

Atacantul echipei naţionale a României, Ciprian Marica, a declarat, miercuri seară, după remiza din meciul amical cu Argentina, scor 0-0, că Federaţia Română de Fotbal are "un nou naş" şi a spus despre Răzvan Burleanu că este "un băiat citit". Fotbalistul Gabriel Torje a făcut schimb de tricouri cu Lionel Messi, la finalul meciului, spunând că "este o amintire frumoasă".

"Un nou preşedinte, un nou naş. Nu am decât să-l felicit pe Răzvan Burleanu. E un băiat tânăr care sigur are ambiţia să facă schimbările de care e nevoie, să aducă suflul nou. E un băiat citit, cu şcoală", a afirmat Marica.

Căpitanul naţionalei României a vorbit şi despre condamnările din dosarul transferurilor: "Îmi pare rău pentru cei care au primit sentinţe dure, sunt alături de familiile lor. Sunt oameni care au făcut şi mult bine în fotbalul românesc".

Marica a precizat că şi-ar dori să mai aibă şansa să joace meciul cu Grecia pentru calificarea la Cupa Mondială din Brazilia: "Suntem bucuroşi de acest rezultat pentru că am întâlnit o forţă mondială. Pentru noi a fost mai mult decât un meci amical. Ar trebui să fim mândri de acest rezultat când mă uit la ce jucători au în lot. Cu mai multă şansă puteam marca. Acest rezultat ne dă speranţe pentru campania care urmează deşi mi-aş fi dorit să mai avem o dată şansa de a juca cu Grecia pentru Cupa Mondială".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net