Chivu: «N-aş avea niciun regret că nu merg la Rio»

Ultima actualizare:

    Cristi Chivu
Cristi Chivu

Fundaşul formaţiei Internazionale Milano a declarat, marţi, că actuala generaţie de la echipa naţională merită să participe la turneul final al Cupei Mondiale, chiar dacă nu se ridică la un nivel calitativ comparabil cu al celor mai puternice formaţii.

"Sper să trecem barajul pentru că eu cred că, în amarăciunea şi în sărăcia noastră calitativă, merităm să participăm la un turneu final. Generaţia asta merită o participare la Campionat Mondial. Eu voi sta în faţa televizorului sau voi fi pe stadion. Nu aş avea niciun regret că nu merg la Rio, am ales ceva acum doi ani, m-aş bucra foarte mult pentru echipa naţională la turneul final, sper să ajungă acolo şi să mă bucur ca suporter", a spus Chivu, la GspTV.

Chivu nu crede că selecţionerul Victor Piţurcă va apela la Adrian Mutu pentru meciurile de la baraj. "Nu sunt selecţioner, în al doilea rând nu ştiu care a fost conflictul dintre cei doi, cert este că selecţionerul şi-a motivat foarte concret neconvocarea lui Mutu. Nu cred că va fi convocat nici pentur baraj, pentru că riscurile ar fi foarte mari pentru Piţurcă, din punctul meu de vedere", a menţionat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net