Chiricheş a ratat Londra la mustaţă, dar Marica e aproape să joace pe Tamisa.Vezi ce club imens îl doreşte!

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica
Ciprian Marica

Ciprian Marica s-a despărţit de Schalke 04 în această vară, dar n-a reuşit încă să-şi găsească altă echipă. Oferte ar cam fi, doar că pretenţiile financiare ale atacantului român sunt cam mari.

Totuşi, jucătorul în vârstă de 27 de ani e pe cale să dea lovitura. Cel puţin aşa pare după declaraţia lui Giovani Becali din Ring-ul de azi. "Este aproape de Arsenal, o să vedem săptămâna asta. Marica este un atacant foarte bun, jucător de naţionala României, care are experienţă în fotbalul mare din Vest. E normal să fie în vizorul cluburilor mari, cu atât mai mult cu cât a rămas liber după ce şi-a încheiat contractul cu Schalke 04", a afirmat în Ring agentul.

Click! n-a putut să-l contacteze pe fotbalist sau pe Ioan Becali, dar a vorbit în schimb cu Victor Becali. Acesta neagă însă că ar exista o ofertă a "Tunarilor" şi s-a mirat când a auzit despre declaraţia fratelui său. "A zis Giovani asta? E nu ştiu nimic şi de obicei, dacă Giovani ştie ceva, aflu şi eu. Până acum eu n-am aflat de vreo discuţie sau de vreun interes al lui Arsenal pentru Marica", a afirmat Victor Becali.

Declaraţia ultimului pare şi ca logică cea mai apropiată de adevăr. Asta mai ales dacă ne uităm pe lotul englezilor, care vor aborda următorul sezon de Premier League cu nu mai puţin de 9 atacanţi legitimaţi. Dacă românul va ajunge totuşi sub comanda lui Arsene Wenger, al fi al zecelea.

Atacanţii lui Arsenal Londra în acest moment:

Marouane ChamakhNicklas BendtnerPark Chu-YoungGervinhoYaya SanogoAlex Oxlade-ChamberlainTheo WalcottOlivier GiroudLukas Podolski

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net