Chiajna, cadoul de Valentine’s Day. Steaua - Concordia 4-0

Ultima actualizare:

    Steaua lui Reghe s-a impus lejer aseară
Steaua lui Reghe s-a impus lejer aseară

Restanţa dintre roş-albaştrii şi Concordia Chiajna a fost precedată de suspiciuni din cauza relaţiilor strânse dintre cei doi tehnicieni. Jocul ilfovenilor nu a făcut decât să le dea dreptate celor care spuneau că pe teren vor fi "declaraţii de dragoste".

"Dublă" Chipciu. Primul gol al Stelei a venit după doar nouă minute de joc, atunci când Adi Popa i-a centrat lui Varela, iar fundaşul Stelei a marcat cu genunchiul. Apoi, Chipciu a profitat de o gafă a apărării adverse şi a înscris cu poarta goală (minutul 32) pentru ca-n repriza a doua (minutul 60) să tragă de la distanţă, iar portarul Râmniceanu să se facă de râs. Iniţial, goalkeeperul a prins mingea, după care a scăpat-o în poartă.

Sânmărtean, gol la debut. Vedeta Stelei a jucat aseară în premieră în tricoul roş-albastru şi şi-a trecut numele pe tabelă. În minutul 42, Stanciu a fost faultat în careu, iar Balaj a dictat penalty. Sânmărtean a executat, a înscris, dar lovitura a fost repetată pentru că mai mulţi jucători au intrat în suprafaţa de pedeapsă. Mijlocaşul a punctat şi a doua oară, golul fiind validat. El a fost schimbat în minutul 81 cu Piovaccari. Altfel, cealaltă achiziţie de marcă a "militarilor", Claudiu Keşeru, a intrat în teren în repriza a doua în locul lui Adi Popa.

Reghe în tribună, Meme a dat indicaţii. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf e suspendat şi a urmărit partida de la tribuna zero, stând în spatele băncii de rezerve. Astfel, managerul Stelei, Mihai Stoica, a fost cel care a preluat mesajele tehnicianului şi le-a transmis „secunzilor".

Cerere în căsătorie. În pauza meciului, un fan a profitat de Valentine's Day şi i-a propus iubitei să-i devină soţie. La tribuna a doua a fost afişat un banner pe care scria „Ana, vrei să fii soţia mea?", iar el şi-a aşteptat consoarta pe gazon. În momentul în care fata a ajuns lângă el, a îngenunchiat, i-a pus inelul pe deget, iar pe tabelă a apărut mesajul: „Te iubesc, puiul meu".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net