«Cazul Bricheta» în Spania! Cristiano Ronaldo a fost lovit în cap

Ultima actualizare:

    Momentul în care Ronaldo e lovit în cap cu o brichetă (captură Digi Sport)
Momentul în care Ronaldo e lovit în cap cu o brichetă (captură Digi Sport)

Vedeta lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost lovit în cap cu o brichetă aruncată din tribune, la meciul din Cupa Spaniei cu Atletico Madrid. În urma acestui incident, adversarii riscă să joace trei partide fără spectatori.

Ronaldo a fost lovit de o brichetă galbenă în momentul în care se îndrepta spre vestiare, la pauza meciului, după ce marcase cele două goluri ale madrilenilor.

Deşi iniţial responsabilii arenei au anunţat că agresorul a fost reţinut, ulterior s-a aflat că autorul nu a fost identificat, el reuşind să fugă.

Cristiano Ronaldo a fost înlocuit în minutul 75 de Jese, însă antrenorul Carlo Ancelotti a afirmat că acesta se simte bine şi nu are niciun fel de probleme.

Potrivit regulamentului federaţiei spaniole, Atletico Madrid riscă o amendă de 3000 de euro şi închiderea arenei Vicente Calderon pentru până la trei meciuri.

Real Madrid s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după ce a învins, cu scorul general de 5-0, pe Atletico Madrid, în semifinalele competiţiei. Real s-a impus în deplasare, scor 2-0, prin reuşitele lui Cristiano Ronaldo din minutele 6 şi 14, ambele din penalty.

Cazul Bricheta

În 2008, centralul Alexandru Deaconu a suspendat meciul Rapid - Steaua, în minutul 74, la scorul de 1-0, după ce a fost lovit cu o brichetă aruncată din tribune. Decizia sa a stârnit furia giuleştenilor şi a mai multor oameni de fotbal, care l-au acuzat pe arbitru că a făcut "jocurile" Stelei, echipă unde evoluat ca junior. Oficialii rapidişti cereau Comisiei de Disciplină a FRF reluarea jocului din minutul 74, de la scorul de 1-0 pentru formaţia giuleşteană, în timp ce steliştii au solicitat să câştige meciul cu scorul de 3-0, la masa verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net