Cadou special pentru Neşu: Utrecht a câştigat cu 3-0!

Ultima actualizare:

    Mihai Neşu este încă imobilizat în  scaunul cu rotile
Mihai Neşu este încă imobilizat în scaunul cu rotile

Fostul fotbalist român şi-a sărbătorit azi ziua de naştere (29 de ani) într-o atmosferă specială, la stadionul din Utrecht, unde echipa sa a câştigat la scor, 3-0, meciul cu AZ Alkmaar, liderul la zi al campionatului Olandei.

Înaintea meciului cu AZ Alkmaar, 30.000 de fani ai gazdelor s-au ridicat în picioare şi au cântat "La Mulţi Ani!", mulţi dintre ei cu lacrimi în ochi. Apoi, pe acordurile melodiei "You'll never walk alone" (Nu vei fi niciodată singur), imnul lui Liverpool, sensibilitatea lui Neşu a fost pusă la grea încercare: în tribune a fost desfăşurat un imens steag tricolor, pe teren şi-au făcut loc confetti roşii, galbene şi albastre, în timp ce aerul a fost brăzdat de artificii.

Pentru Neşu, cel mai frumos cadou a fost victoria lejeră a echipei sale, conturată încă din prima repriză, când s-au marcat toate cele trei goluri.

A strâns bani pentru Fundaţie

Aşa cum era anunţat, manifestările de azi au avut şi un scop caritabil, mai exact strângerea de fonduri pentru Fundaţia abia creată de Mihăiţă Neşu. Astfel, suporterii lui FC Utrecht au fost chemaţi mai repede la stadion pentru a avea timp să treacă şi pe la cutiile de donaţii special amenajate în jurul şi în interiorul arenei. Suma totală colectată în urma acestei campanii ar putea fi anunţată mâine în cadrul "Galei Mihai Neşu", organizate tot la stadionul "Galgenwaard". Şi de această dată, toate încasările rezultate din licitaţii şi din generozitatea celor prezenţi vor lua drumul Fundaţiei a cărei principal obiectiv este ajutorarea copiilor cu handicap fizic. Ca exemplu, o masă de 10 persoane la "Gala Neşu" s-a vândut cu 2.900 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net