CNCD s-a sesizat cu privire la afirmaţiile lui Gigi Becali la adresa lui Raed Arafat

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Europarlamentarul George Becali, finanţatorul echipei Steaua, este din nou în atenţia Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, după ce a făcut afirmaţii la adresa lui Raed Arafat, în urma protestelor din Piaţa Universităţii la care au participat şi membri ai galeriei steliste.

Becali s-a declarat "scârbit" de faptul că "oameni din galeria Stelei au ieşit în stradă pentru a lua apărarea unui arab". "Chiar dacă a greşit Basescu, n-ai cum să iei apărarea unui arab", a spus Gigi Becali.

Preşedintele Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Csaba Ferenc Asztalos, a declarat, luni, pentru TVR Info, că declaraţia lui George Becali este "nepotrivită" şi că o amendează public. "Este o abordare simplistă şi nefericită a lui Becali. Este gravă pentru că vine de la cineva care are şi statut de europarlamentar", a mai spus şeful CNCD.

În 10 ianuarie, secretarul de stat Raed Arafat - palestinian de origine, venit în România în urmă cu 30 de ani - a demisionat din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în urma nemulţumirilor privind noile prevederi refer

itoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu. Raed Arafat a adăugat că nu este de acord cu punctul de vedere al Ministerului Sănătăţii în ce priveşte sistemul de urgenţă, pentru că el crede că, în forma propusă în proiectul Legii sănătăţii, va avea un impact negativ asupra acestui sistem.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
novak djokovic jpg
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net