Tată şi fiu, adversari pe teren

Ultima actualizare:

    Tatăl şi fiul,  după meciul în care  au fost adversari
Tatăl şi fiul, după meciul în care au fost adversari

Duminica trecută a fost „război" în familia Rodgers. Aceasta pentru că seniorul Brendan, antrenor la Liverpool, l-a avut ca adversar pe fiul său Anton, jucător la modesta grupare de liga a treia Oldham.

Ca fotbalist sau antrenor, nu de multe ori ţi se oferă şansa de a evolua împotriva rudelor. Dueluri directe între fraţi s-au mai văzut, dar cele între tată şi fiu (unul pe bancă, celălalt în iarbă) sunt extrem de rare. O asemenea situaţie s-a petrecut la partida Liverpool - Oldham din Cupa Angliei, câştigată cu 2-0 de „cormorani".

Înaintea meciului, Brendan Rodgers (40 de ani), tehnicianul lui Liverpool, avea coşmaruri cu faptul că Liverpool va fi eliminată după o evoluţie de senzaţie a lui Anton Rodgers, nimeni altul decât fiul său de 20 de ani. Temerile lui Brendan n-au avut însă acoperire, şi din cauza faptului că Anton a fost introdus abia în minutul 83, când calificarea era decisă.

Sub acoperişul scorului de 2-0, Brendan a savurat clipa în care Anton a păşit pe legendarul „Anfield", în aplauzele publicului.

Anton Rodgers

simeon stalpnicul png

La noi, cazul Rodgers a fost simţit pe propria piele în familiile Lucescu şi Grigoraş. Pe când era antrenor la Dinamo, şi apoi la Rapid, Mircea Lucescu s-a confruntat în mod direct cu fiul Răzvan, portar la acea vreme la Sportul. Venind mai spre timpurile actuale, tehnicianul Petre Grigoraş s-a întâlnit în două rânduri anul trecut cu fiul Alexandru din postura de rivali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net