«Bombă» la Chiajna: Rapidul lui Răzvan Lucescu a pierdut cu Concordia

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului
Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului

După ce a răpus campioana Oţelul, Concordia a mai făcut o victimă, trecând cu acelaşi scor (1-0) de echipa lui Răzvan Lucescu

Rapidiştii au irosit şansa de a o egala pe Dinamo în fruntea clasamentului, fiind învinşi la Chiajna cu un gol primit în ultimul minut de la rezerva Adrian Popa.

*10 la 10. Ambele echipe au rămas cu un om mai puţin în debutul reprizei secunde. Mai întâi a fost eliminat Rui Duarte de la Rapid, care a primit al doilea cartonaş galben în minutul 50. Peste numai şapte minute, arbitrul Radu Petrescu i-a dat "roşu" şi lui Apostol Muzac de la Concordia.

*Conflict. Contestat din nou de proprii fani, Dani Coman a reacţionat nervos şi a aruncat cu o sticlă de apă în direcţia galeriei rapidiste, înjurând printre dinţi. "Afară din Giuleşti!", au răspuns suporterii.

*Golazzo. Meciul a fost decis în minutul 90 de cursa superbă a rezervei Adrian Popa. Mijlocaşul Concordiei a luat o minge din propriul teren, a depăşit în dribling doi rapidişti şi l-a executat cu o "scăriţă" pe Coman.

*Contestat. La finalul partidei, câteva voci din tribună i-au cerut demisia lui Răzvan Lucescu, fanii vişiniilor scandând numele lui Marius Şumudică.

*Sprijin. Vindecat miraculos de vraciul Marijana din Serbia, Daniel Pancu n-a evoluat aseară, dar s-a aflat în tribunele stadionului din Chiajna pentru a-şi susţine colegii. Atacantul rapidist va reveni pe teren peste două săptămâni, la derby-ul cu Dinamo.

*Debut. Argentinianul Sotelo a jucat în ultimul sfert de oră, bifând prima sa prezenţă în tricoul Rapidului.

*Pedeapsă. La Concordia, portarul israelian Idan Baruch a plătit cu postul gafele monumentale din etapa trecută de la Vaslui (0-4), fiind înlocuit între buturi de bulgarul Kolev. Baruch n-a fost nici măcar rezervă.

*Transfer. Laurenţiu Reghecamp l-a convins pe fostul stelist Victoraş Iacob (31 de ani), liber de contract după despărţirea de Aris Salonic, să evolueze până la finalul sezonului la echipa ilfoveană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net