Becali: Mihai Stoica are ordin de la mine să facă aroganţe

Ultima actualizare:

"Fiecărui om îi stă bine în funcţie de poziţia pe care o are. Eu nu le fac, pentru că nu îmi stă bine, pentru că am un statut social, am fost europarlamentar, sunt deputat în Parlamentul României. Nu pot să fac aroganţe ieşite din comun, dar eu de 15 ani aştept să fac aroganţele astea. Numai pentru ei şi pentru Dinamo, că ceilalţi nu ne interesează. Pentru că eu sunt europarlamentar şi deputat, el aşa are ordin de la mine: «Băi, Mihai, vreau aroganţe!» Când a dat el aşa din mâini, că eu nu văzusem gestul ăla cu Rapid, şi când am văzut că dădea din aripi, am leşinat de râs. I-am zis, de dragul meu, al prieteniei noastre, să facă ceva ca să mai râd. Astea sunt trăirile cu Rapid şi cu Dinamo", a spus Becali, la Sport.ro.

Întrebat de ce nu este Mihai Stoica cel care să pună capăt conflictului cu galeria rapidistă sau dacă nu îi este teamă de integritatea fizică a angajatului său, Becali a răspuns: "Nu vreau eu să fie Mihai Stoica (n.r. - cel care pune capăt conflictului), vreau să râdem de ei cu tot cu sănătatea fizică a lui Mihai. O să vedem şi la meciul cu Dinamo (n.r. - ironii)."

Conducerea clubului Rapid susţine într-un comunicat remis, luni, agenţiei MEDIAFAX, că managerul FC Steaua, Mihai Stoica, este "marele vinovat" al incidentelor care au avut loc la meciul direct de duminică şi, în consecinţă, el trebuie sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF.

image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net