Bărboianu s-a întors cu «Sandra Brown» la Dinamo

Ultima actualizare:

Sătul să stea pe banca de rezerve şi chiar să nu fie inclus în lot, apărătorul de 25 de ani şi-a reziliat contractul cu Astra. Nu a stat prea mult fără angajament fiindcă fosta sa echipă, Dinamo, i-a propus o înţelegere pe trei ani şi un salariu de 5.000 de euro lunar.

A acceptat imediat şi la începutul lunii viitoare se prezintă la reunire. Atât timp cât a activat la giurgiuveni a avut evoluţii constante pe flancul drept al apărării, dar treptat i-a cedat locul de titular lui Alexandru Măţel, om de bază şi la echipa naţională.

Acum, jucătorul vrea să-i impresioneze pe fanii dinamovişti, mai ales că devenise ţinta înjurăturilor după ce-n finala Cupei României din 2011, contra rivalilor de moarte de la Steaua, el a „reuşit" un autogol şi trofeul a ajuns în Ghencea (scor 2-1).

Oricum, până îşi va relua activitatea, în vacanţă, Bărboianu are timp pentru activităţiile sale preferate, filmele lui Sandler sau cărţile Sandrei Brown, informaţii ce se regăseau şi pe pagina sa de facebook, dar care între timp a suferit un „update" şi faptul că-i plac romanele siropoase a fost şters.

Dinamoviştii au renunţat la serviciile atacantului Kevin Zougoula (6 meciuri, 2 goluri pentru Dinamo) şi următorii pe lista despărţirilor sunt Pape Ndaw, Joel Thomas şi Mirza Hasanovici. Ultimul nu a bifat niciun minut la roş-albi şi va pleca fără pretenţii, iar ceilalţi doi nu-şi vor rezilia acordurile, dar sunt de acord să fie împrumutaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net