Abramovici a intrat peste Mourinho la vestiare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Faptul că Steaua a pierdut la Gelsenkirchen n-a fost o surpriză pentru nimeni, dar ce s-a întâmplat în celălalt meci al grupei, a fost mai tare decât o bombă. Chelsea a călcat pe bec chiar pe Stamford Bridge, în faţa lui Basel, scor 1-2, şi i-a enervat pe fani, dar şi pe patron.

simeon stalpnicul png

Roman Abramovici n-a înţeles nimic din ce au jucat băieţii lui Jose Mourinho miercuri seara. După ce a stat stană de piatră 90 de minute în tribune, rusul a coborât apoi la vestiare în stilul Gigi Becali, pentru a afla ce s-a întâmplat. Ziariştii de la Daily Mail l-au surprins pe acesta chiar când intra la cabine, după Lampard şi compania, dar n-au putut să afle şi ce le-a spus Abramovici oamenilor pe care îi plăteşte cu zeci de milioane de euro pe an.

Mourinho n-a avut nici el cuvinte să explice această înfrângere, pe care şi-a asumat-o în totalitate. „Trei jucători au greşit pe rând şi a pierdut trei puncte, pe care trebuie să le câştigăm înapoi la Bucureşti, etapa viitoare. Obiectivul nostru de a ne clasa pe primele două locuri în grupă nu e pierdut nici pe departe. Acum, la greu, se văd caracterele din echipă", a spus portughezul trist, la finalul jocului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net