70.000 de euro s-au strâns la "Gala Mihai Neşu"

Ultima actualizare:

În cadrul galei s-au organizat licitaţii şi s-au făcut donaţii de către sponsori şi oameni de afaceri, în total strângându-se 70.000 de euro, bani care vor fi folosiţi de Mihăiţă Neşu pentru dezvoltarea fundaţiei sale.

Messi i-a dat un tricou

La eveniment au participat foştii colegi de echipă ai lui Mihai, acum la PSV, Dries Maertens şi Strootman. De asemenea, fotbalişti de la Tilburg şi Den Haag, apoi portarul Vorm, ajuns acum la Swansea, în prima ligă engleză, şi care a venit special pentru Neşu, pentru a-i face o surpriză.

Reprezentanţii Qatar Foundation, sponsorul Barcelonei, au contribuit şi ei cu un dar, care l-a impresionat pe Neşu: un tricou de la Messi, cu autograful argentinianului!

Preparatele culinare de care s-au bucurat cei prezenţi la Gală au fost gătite de echipa celui mai faimos bucătar olandez al momentului, iar programul artistic l-a avut cap de afiş pe Charlie Luske, Vocea Olandei de anul trecut.

9.297,11 de euro au intrat duminică în conturile Mihai Neşu Foundation din vînzarea ultimelor 4.000 de bilete la Utrecht-Alkmaar, din donaţii ale mai multor asociaţii olandeze şi de la galeria lui Utrecht

"E important ce-au putut face prietenii mei pentru mine, e o seară mai frumoasă chiar decît ziua mea. Tricoul lui Messi nu intră la licitaţie, îl păstrez, e un cadou! Sper că e începutul unei fundaţii mari. Chiar vreau să concurez cu Fundaţia Cruyff, aşa că am mare nevoie de voi!", a declarat Mihăiţă Neşu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net