Zsolt Gyongyossy, preşedinte la Voluntari?

Ultima actualizare:

Echipa ilfoveană FC Voluntari a cooptat noi membri în conducere, iar Zsolt Gyongyossy, soţul fostei mari atlete Gabriela Szabo, va fi instalat în fruntea Consiliului de Administraţie.

La FC Voluntari s-au înregistrat schimbări în structura administrativă. Contractul lui Robert Gherghe ca preşedinte a expirat, iar locul său va fi luat de Zsolt Gyongyossy. Acesta e cel care a antrenat-o pe Gabriela Szabo şi apoi i-a devenit soţ, sportiva desemnată în 1999 cea mai bună atletă din lume fiind acum Ministrul Tineretului şi Sportului.

Numirea oficială nu s-a produs, dar Gyongyossy participă la cursuri de management în fotbal, întrunirile având loc la sediul Federaţiei. Apoi, ca preşedinte executiv a fost numit fostul stelist Florentin Dumitru, iar Gabi Popescu va fi consilierul său.

De asemenea, George Galamaz e de puţin timp directorul sportiv al ilfovenilor. Altfel, trupa lui Mulţescu nu va mai juca pe stadionul lui Dinamo, urmând ca arena “Anghel Iordănescu” să fie inaugurată în curând, la un meci chiar cu roş-albii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net