Zenga trebuia să fie în locul lui Daum: "Urma să fiu prezentat!"

Ultima actualizare:

    Walter Zenga
Walter Zenga

Antrenorul Walter Zenga a afirmat că a fost foarte aproape de a prelua naţionala României, după Euro-2016, dar a fost anunţat în ultimul moment că neamţul Christoph Daum va fi instalat pe banca "tricolorilor". Italianul a antrenat trei echipe în România, pe Naţional, Steaua şi Dinamo.

"Nu că am avut contact, eu am fost clar...clar am vorbit. Eram comentator la Rai, la Campionatul European şi a rămas că ne vedem sâmbătă la Bordeaux pentru Italia - Germania şi apoi ne întoarcem împreună duminică. Luni urma să facem conferinţa de presa", a spus Zenga, conform Digisport.ro.

"Vineri am primit mesaj de la domnul Burleanu care mi-a zis că închidem aici pentru că are altă opţiune: Daum", a completat el. Italianul a anunţat că ar prelua oricând naţionala României: "Cu un antrenor care nu ştie, care nu se pricepe la fotbalul din România e greu. El nu ştia cum e mentalitatea jucătorului şi ăsta e un handicap. Eu mă simt pregătit pentru a deveni antrenor de echipă naţională. Nu e uşor, trebuie să ai multă experienţă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net