Zeci de persoane au ajuns la spital din cauza ungurilor

Ultima actualizare:

    Mai mulți suporteri maghiari și români au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgențăfoto: Click!
Mai mulți suporteri maghiari și români au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgențăfoto: Click!

Înainte şi în timpul meciului România – Ungaria (încheiat cu scorul 1-1), disputat, sâmbătă (11 octombrie), pe Arena Naţională din Capitală,46 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală.

„Patruzeci şi şase de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală înainte şi în timpul meciului. 12 dintre acestea au fost duse la spital, trei la spitalul Pantelimon şi nouă la Floreasca. Motivele: diabet, fracturi toracice, fractură membru inferior, traumatisme craniocerebrale minore. Singurul caz mai grav a fost al unui tânăr de 26 de ani, care a suferit o criză de epilepsie. Toţi au fost români, cu o excepţie, o tânără de 23 de ani, care a suferit o tulburare de ritm”, a declarat, pentru Mediafax, Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti.

Pe scurt, bilanțul meciului

  • 12.000 de cadre ale ministerului de Interne au fost de serviciu pentru a se asigura că nu vor fi incidente.
  • Pagube pe stadion: cel puțin 100 de scaune au fost smulse și folosite drept arme, în sectoarele unde erau suporteri maghiari.
  • Și suporterii români de la Peluza Nord au rupt scaune şi au aprins mai multe torţe, chiar la începutul meciului. Jandarmii au intervenit rapid cu gaze lacrimogene şi au decis să-i evacueze.
  • Potrivit România TV, este posibil ca incidentele să aducă o suspendare mare pentru Federaţia Română de Fotbal, pentru că în minutul 2 arbitrul a fost nevoit să întrerupă meciul câteva zeci de secunde, din cauza unei brichete aruncate pe teren.Conform Irinei Drăgan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, aproximativ 30 de suporteri români au fost duşi la secţiile de poliţie, iar pentru cinci fani s-a dispus sancţiunea de a merge la stadion un an.
  • Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei similare a Ungariei, în etapa a doua grupei F din preliminariile Euro 2016.
  • Golurile partidei au fost marcate de Rusescu '44, respectiv Dzsudzsak '82.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
novak djokovic jpg
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net