Walter Zenga, demis de 3 ori într-un an!

Ultima actualizare:

    Zenga nu are noroc pe bancăFoto: Guliver/ GettyImages
Zenga nu are noroc pe bancăFoto: Guliver/ GettyImages

Fost antrenor în campionatul nostru, la FC Naţional, Steaua şi Dinamo, Walter Zenga trece printr-o perioadă delicată a carierei de tehnician.

În ultimul an calendaristic, „Omul-Păianjen” a pregătit trei echipe, însă de la toate a plecat pe uşa din dos. Perioada neagră a lui Zenga a început în noiembrie 2015, atunci când a fost demis de la cârma Sampdoriei Genova, şefii clubului din Serie A reproşându-i o serie de rezultate negative. Italianul de 56 de ani s-a întors apoi în spaţiul arab, acolo unde mai antrenase în anii trecuţi. Experienţa la Al Shaab, o codaşă din campionatul Arabiei Saudite, a fost una extrem de scurtă, Zenga fiind convins de şeici să-şi rezilieze contractul la începutul acestui an. În vara lui 2016, Walter Zenga a primit o ofertă surprinzătoare, din liga a doua engleză, de la Wolverhampton. Nici aici n-a rupt gura târgului, obţinând doar patru victorii în primele 14 etape. Astfel, inevitabilul s-a produs zilele trecute, Zenga fiind dat afară de conducătorii „lupilor”.

Walter Zenga a redevenit liber de contract într-un moment în care echipa sa de suflet, Inter Milano, se pregăteşte şi ea de o schimbare pe banca tehnică. Cum olandezul Frank de Boer e pe făraş, jurnaliştii italieni au avansat deja liste cu posibili înlocuitori, iar una dintre variante este Walter Zenga. E greu de crezut însă că patronii chinezi ai lui Inter vor da echipa pe mâna unui antrenor care n-a realizat nimic în ultimul an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net