"Vreau la Euro! Sunt jucător, nu antrenor!"

Ultima actualizare:
Mutu a stat două ore  şi a ascultat lecţiile la  Şcoala de Antrenori
Mutu a stat două ore şi a ascultat lecţiile la Şcoala de Antrenori

Adi Mutu i-a pregătit pe cei de la Târgu Mureş doar două etape, la fel ca antrenorul Petre Grigoraş, cel pe care l-a îndepărtat. ”Briliantul” urmează cursurile Şcolii Federale de Antrenori, dar doar pentru a-şi asigura viitorul. Acum el încă visează la Euro, deşi are 37 de ani.

Atacantul Adi Mutu se poate lăuda că la “încălzirea” pentru cariera de tehnician nu s-a făcut de râs. A câştigat meciul dintre ASA şi Botoşani, 1-0, s-a calificat în play-off-ul Ligii I, iar în turul semifinalelor Cupei României, cu CFR, a remizat, 0-0. Şefii mureşenilor au anunţat că vor aduce un “principal” cu acte în regulă, iar Mutu a explicat situaţia: “E foarte bine că va fi numit un nou antrenor. Situaţia mea e diferită faţă de cea a lui Rădoi, Mirel era antrenor, eu sunt jucător. Am dat sfaturi ca un fotbalist aflat pe bancă… Mai sunt colegi care mă întreabă anumite lucruri şi dacă pot să-i ajut, o fac cu plăcere”.  Planul său pe termen scurt e să-i atragă atenţia selecţionerului Iordănescu. “În următoarele meciuri vreau să ajung la forma maximă. Obiectivul meu a rămas acelaşi, să particip la Euro, nu s-a schimbat nimic. Mai am mult de tras, de pedalat, cum se spune, dar abia acum încep jocurile adevărate. Trebuie doar să mă întorc în habitatul meu şi să reîncep să dau goluri. Mai e până la prima partidă de la Euro… mportant e să avem jucători în formă”, a precizat “vârful” de 37 de ani.

A refuzat să meargă la cursuri în Italia

În paralel, “Briliantul” studiază şi pentru a obţine carnetul de antrenor. “Mi-aş dori să ajung ca Prandelli (n.r. – fostul său antrenor de la Fiorentina). Am ales să fac şcoala în România din cauza lipsei timpului, dar pot să o urmez şi pe cea din Italia. După acest curs primesc carnetul de antrenor, apoi mă înscriu la licenţa B, urmez paşii ca toată lumea”, a explicat Mutu.


    Mutu a stat două ore  şi a ascultat lecţiile la  Şcoala de Antrenori
Mutu a stat două ore şi a ascultat lecţiile la Şcoala de Antrenori

Adi Mutu despre... 

B Pariuri: “Nu am pariat niciodată. Nu ştiu să pariez. Am auzit de pariuri, pentru că toată lumea vorbeşte despre asta. Am avut multe vicii, dar pariurile şi cazinourile nu. Nu e o carte de vizită bună pentru România, îmi pare rău pentru Şumudică, dar asta e, a pariat şi trebuie să-şi asume responsabilitatea, să meargă mai departe, să încerce să uite”.

B Problema Arenei Naţionale: “Cred că ar trebui să fie un pic accelarate lucrurile pentru a ieşi acest certificat de la ISU, pentru ca echipa României să poată juca aici”.

B Un trofeu cu  ASA: “Sper să ajungem în finala Cupei României şi să o câştigăm indiferent cu cine vom juca”. Târgu Mureş a fost eliminată din Cupa Ligii, iar în play-off are şanse mici să devină campioană.

Își dorește un copil cu Sandra

Mutu e logodit cu Sandra Bachici, iar din celelalte două mariaje, cu Alexandra şi Consuelo, au rezultat trei copii. Cu prima femeie, atacantul îl are pe Mario, iar modelul dominican i-a dăruit două fete, Adriana şi Maya. Acum, fotbalistul a anunţat că anul acesta ar putea deveni părinte pentru a patra oară. “Sper ca anul ăsta, cât de curând, să vină şi bebe”, a dezvăluit el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
sorana cirstea la roma jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net