Vor să promoveze cu 11 români

Ultima actualizare:

Cine spune că românii nu sunt la mare căutare în campionatele puternice din Vest? Un club din Italia demonstrează contrariul. ASD Team Altamura a decis să revoluţioneze lotul, aşa că a adus în această lună nu mai puţin de unsprezece jucători. Toţi sunt români, cu vârste între 17 şi 19 ani.

Oamenii din fotbalul românesc au tras semnaul de alarmă în această vară, după ce jucătorii de top din Liga 1 au ajuns în campionatele Turciei şi Bulgariei sau în China. Toţi s-a lamentat că fotbaliştii români nu mai sunt doriţi în campionatele puternice ale Europei, dar se pare că acest lucru este la nivel de seniori.

La juniori, pe lângă tinerii care au ajuns la echipele secunde ale unor cluburi ca Arsenal, Lazio sau Roma, avem nu mai puţin de unsprezece puşti care au ajuns în Italia. La aceeaşi echipă. ASD Team Altamura a cumpărat o echipă întreagă de români. Toţi sub 21 de ani, veniţi de la diferite formaţii din ţara noastră.

Clubul care evoluează în campionatul Eccellenza Puglia a transferat opt jucători de la Sporting Piteşti, orintre care şi Ciprian Rădulescu, fost internaţional de juniori Under 19, care evoluează pe postul de fundaş dreapta.

"Am avut un meci amical la Clinceni, şi acolo am fost urmăriţi de italieni. Am semnat un contract pe un an de zile, condiţiile fotbalistice sunt excelente, nivelul de pregătire este comparativ cu liga a doua de la noi din ţară. Fotbalul din Italia este o rampă de lansare pentru noi”, a mărturisit Ciprian Rădulescu pentru frf.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net