Voluntari, sperietoarea campioanelor

Ultima actualizare:

    10 iulie 2017. Voluntari  a obţinut Supercupa  României după  1-0 cu Viitorul
10 iulie 2017. Voluntari a obţinut Supercupa României după 1-0 cu Viitorul

Voluntari e înfiinţată doar de şapte ani, iar acum, într-o lună şi jumătate, a devenit spaima campioanelor Ligii 1. Din luna mai până acum a cucerit două trofee, Cupa României şi Supercupa, de fiecare dată învinsele fiind campioanele naţionale în exerciţiu.

Voluntari este echipa surprizelor de când a fost preluată de Claudiu Niculescu. Duminică seara, la Botoşani, elevii lui „Clau-gol” s-au impus în faţa campioanei Viitorul, pe care au învins-o cu 1-0. Lazăr a înscris unicul gol, iar „Regele” s-a declarat învins. Micuţa echipă din Ilfov a ajuns în postura de a disputa Supercupa după ce la finalul lunii mai a depăşit-o pe Astra. Atunci s-a luptat până la loviturile de departajare şi niciun om din lotul lui Niculescu nu a ratat, iar giurgiuvenii, campionii Ligii 1 în sezonul 2015-2016, şi-au recunoscut eşecul. Prin aceste realizări, Claudiu Niculescu a devenit primul care a câştigat Cupa şi Supercupa, atât ca jucător cât şi ca antrenor. Ca fotbalist, trofeele au fost obţinute cu Dinamo.

„Avem mulţi absenţi, accidentaţi grav. Am venit fără Cernat, Voduţ, Filipov sau Achim, dar trecem peste oboseală, peste tot, cu acest trofeu. Am înţeles că există şi o primă, dar vine spre toamnă. Băieţii merită, fiindcă într-o lună şi jumătate au câştigat două trofee. Oricum, Voluntariul va fi în primele zece din România”, a spus Niculescu. „Nu credeam că o să iau două trofee pe final de carieră. E 70% meritul lui Claudiu Niculescu. Echipa joacă altceva cu el, că înainte a fost jale”, l-a lăudat şi „veteranul” Vasile Maftei.

Lazăr a fost  eroul celor de  la Voluntari
Lazăr a fost eroul celor de la Voluntari

Costin Lazăr nici nu visa să câştige

Mijlocaşul de 36 de ani a înscris primul gol al sezonului 2017 – 2018, reuşita fiind în minutul 12 al Supercupei. A fost singurul gol al meciului, iar Lazăr şi-a povestit trăirile. „Nici în cele mai frumoase vise nu credeam că o să iau trofeul cu o echipă mică, nou înfiinţată. E fantastic. Victoria o dedic familiei mele, fără de care nu aş fi ajuns aici. Avem vulpi bătrâne în echipă şi am ştiut să păstrăm rezultatul”, a declarat omul care a fost desemnat şi cel mai bun jucător al meciului.


    Lazăr a fost  eroul celor de  la Voluntari
Lazăr a fost eroul celor de la Voluntari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net