Vlad Chiricheş, în vizorul Mafiei

Ultima actualizare:

    Chiricheş nu a putut  face faţă cerinţelor  campionatului britanicFoto: Gettyimages
Chiricheş nu a putut face faţă cerinţelor campionatului britanicFoto: Gettyimages

Atenţie, Chiricheş! De-a lungul timpului, mai mulţi jucători de la Napoli au picat victime ale hoţilor şi mafioţilor care mişună la tot pasul în oraşul de sub Vezuviu.

La 25 de ani, Vlad Chiricheş se pregăteşte de o adevărată aventură. Marţi (28 iulie), românul a purtat ultimele discuţii privind transferul de la Tottenham la Napoli, englezii urmând să încaseze şase milioane de euro. Cel mai probabil, Chiricheş va semna un contract pe trei ani, cu opţiune de prelugire pentru alţi doi şi cu un salariu anual de aproximativ două milioane de euro.

La Napoli, internaţionalul nostru va trebui să stea cu ochii-n patru, fotbaliştii aflându-se mai mereu printre victimele preferate ale Mafiei locale. Cel care a păţit-o cel mai tare e chiar actualul căpitan al „azzurrilor”, slovacul Marek Hamsik. În 2008, la un an după ce a semnat cu Napoli, Hamsik a fost „deposedat” de un ceas Rolex, iar în 2011 soţiei sale, însărcinată în opt luni, i-a fost furată maşina chiar sub ochii ei. Coşmarul lui Hamsik a continuat în 2013, când trei persoane mascate aflate pe un scuter l-au somat să oprească maşina pe autostradă. Hoţii au spart geamul BMW-ului X6, furându-i fotbalistului ceasul de lux sub ameninţarea unui pistol.Argentinianul Lavezzi şi uruguayanul Cavani, alte două nume grele care au evoluat pe „San Paolo”, s-au lovit şi ei de „ospitalitatea” napoletană. Ca şi în cazul lui Hamsik, hoţii s-au orientat către partenerele de viaţă ale sud-americanilor, jefuite în plină stradă. Cel mai grav incident de acest gen l-a avut ca actor principal pe atacantul uruguayan Zalayeta, narcotizat în propria casă împreună cu familia înainte de a fi furat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net