Visul frumos s-a terminat! ASA a fost învinsă de Gaz Metan

Ultima actualizare:

    Zicu a semnat cea mai mare ocazie a mureşenilor, trimiţând mingea în barăFoto: Mediafax
Zicu a semnat cea mai mare ocazie a mureşenilor, trimiţând mingea în barăFoto: Mediafax

Totul depindea doar de ASA în aceste ultime patru etape, în care nu avea voie să comită decât maximum un egal. Prima finală a fost un derby al Ardealului, iar frica de retrogradare s-a dovedit mai puternică decât dorinţa de a câştiga titlul.

Gaz Metan şi Târgu Mureş au oferit unul dintre cele mai frumoase meciuri ale acestui sezon. Fără N’Doye, accidentat, şi fără Constantin şi Sepsi, suspendaţi, liderul n-a mai fost acelaşi.

Fragilă în apărare şi fără fantezie de la mijloc în sus, la ASA totul a stat în imaginaţia lui Zicu şi în bombele de la distanţă ale lui Mureşan. În prima repriză, cât l-au ţinut bateriile pe “grăsuţ”, Târgu Mureş a fost echipa mai bună şi trebuia să marcheze. Hora şi-a bătut însă joc de două faze în care a ajuns singur cu portarul, iar Zicu a trimis în bară, semnând cele mai mari ocazii ale mureşenilor.

În repriza a doua, lucrurile s-au schimbat radical. Pe o ploaie torenţială, gazdele şi-au adus aminte că sunt cu un picior în Liga a II-a şi au dat jos de pe umeri frica de rezultat. Partida a devenit una pe contre, în stil britanic, doar că părea fără goluri.

Moartea voinicului s-a produs însă din mâna “păcătosului”, în minutul 90. Liviu Băjenaru, fotbalist care a redebutat în Liga I după ce nu mai jucase din septembrie 2014, şi-a pus mingea pe piciorul stâng şi a bombardat-o spre poarta lui ASA. Mascat de un fundaş, Stăncioiu a avut o reacţie în genul “Boateng” şi s-a recunoscut învins, chiar dacă balonul a venit pe centrul porţii.

Culmea ironiei, Băjenaru e un jucător dat afară de Gigi Becali de la Steaua în 2011, după un singur joc bifat în tricoul roş-albastru. Printr-un şut, acesta şi-a salvat aseară atât fosta, cât şi actuala echipă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net