Vine o dublă «de foc» pentru Hagi: nu a bătut niciodată Steaua

Ultima actualizare:
Stelistul Nicuşor Stanciu  va avea un meci dificil în faţa  apărătorilor echipei gazdă
Stelistul Nicuşor Stanciu va avea un meci dificil în faţa apărătorilor echipei gazdă

Gică Hagi va avea o dublă „de foc” cu Steaua, mâine în Liga I şi joi în Cupa României. Tehnicianul şi-a impus ca obiectiv să învingă în ambele jocuri, o misiune aproape imposibilă.

Viitorul va primi vizita roş-albaştrilor şi chiar dacă gazdele i-au mai depăşit până acum pe bucureşteni, „Regele” nu era pe bancă. Constănţenii au învins cu Anghel ca antrenor, însă patronul, ce conduce acum şi de pe banca tehnică, nu a înregistrat vreun succes, în acest an fiind depăşit în martie, scor 4-1, iar în vară cu 1-0. 

În general, cu excepţia ultimei confruntări, s-au înscris multe goluri, „recordul” fiind 5-2 pentru constănţeni într-o partidă în care dobrogenii aveau mare nevoie de victorie.


    Stelistul Nicuşor Stanciu  va avea un meci dificil în faţa  apărătorilor echipei gazdăFoto: Mediafax
Stelistul Nicuşor Stanciu va avea un meci dificil în faţa apărătorilor echipei gazdăFoto: Mediafax

„Ar fi fantastică o dublă victorie cu Steaua. E greu să treci de o formaţie atât de puternică în două rânduri, însă nimic nu e imposibil”, a declarat Hagi. „Noi avem un moral foarte bun şi presiunea este pe umerii altor cluburi. Pentru noi tot ce e acum e un bonus”, a mai spus fostul mare fotbalist. Elevii săi vor fi avantajaţi şi de faptul că vor juca în faţa proprilor suporteri, toate biletele fiind vândute de câteva zile. „Publicul va veni şi noi vrem să-l mulţumim. Vrea spectacol şi goluri şi noi sperăm să le putem oferi”, a precizat “Regele”.

La Ovidiu se  joacă cu «casa închisă»

Meciul de la Ovidiu, dintre Viitorul şi Steaua, se va juca în faţa unor tribune arhipline. După cum au anunţat organizatorii, biletele pentru meciul de luni, dar şi pentru cel de joi, din Cupa României, tot împotriva Stelei, au fost epuizate în doar două ore! Tichetele de acces au fost vândute la „pachet” şi de aceea Hagi şi conducătorii clubului său au făcut o dublă afacere: au reuşit să scoată profit maxim din ambele partide cu campionii. Capacitatea stadionului de la Ovidiu este de 4.500 de locuri, iar 3.500 dintre acestea vor fi ocupate de fericiţii posesori ai biletelor vândute direct la case.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net