Vin atacanţii la FCSB! E Raul Rusescu unul dintre ei?

Ultima actualizare:

    Raul Rusescu
Raul Rusescu

Gigi Becali a promis că va transfera vineri doi jucători de atac, pe lista sa aflându-se şi Raul Rusescu.

Obligat să se descurce în startul sezonului cu un singur atacant de meserie, francezul Gnohere (abia întors după o accidentare), antrenorul Nicolae Dică a cerut în dese rânduri întâriri în compartimentul ofensiv al FCSB-ului. Patronul Becali a recunoscut şi el „gaura” pe care o are în lot, dar a întârziat transferurile, încercând să găsească cele mai potrivite soluţii din punct de vedere financiar.

„O să aduc doi atacanţi. O să spuneţi că sunt nebun, dar nu îi iau să joace, deşi mă costă 600-700.000 de euro în doi ani”, a declarat Becali, menţionând că e posibil ca legitimările să fie făcute chiar astăzi. „Concurenţă! De aia iau acum două vârfuri. O să-mi producă milioane, ştiţi de ce? Pentru că Tănase şi Coman se vor culca acum la ora 10.00, nu la 03.00 noaptea”, a detaliat finanţatorul roş-albaştrilor.

Printre ţintele lui Becali se află doi atacanţi care au mai fost în trecut pe la FCSB, Andrei Cristea şi Raul Rusescu. „Şi ce dacă e ciorbă reîncălzită Rusescu? Eu am vrut să-l reîncălzesc, dar n-a vrut Meme să dea drumul la aragaz. Acum vrea el să reîncălzească ciorba. Eu fac ca Meme pentru că uneori se pricepe mai bine la fotbal decât mine”, a comentat Gigi Becali. De asemenea, patronul FCSB nu şi-a luat gândul de la fostul dinamovist Adam Nemec. „E favoritul meu, l-aş lua şi mâine”, a precizat Becali.

Înaintea meciului de azi cu Rudar din Liga Europa, Gigi Becali i-a amintit lui Nicolae Dică obiectivele sale la cârma FCSB-ului. „I-am spus că vreau să fac bani, ăsta e ţelul meu. Tu, dacă vrei performanţă, du-te în altă parte. Politica e următoarea: calificarea în grupe în fiecare sezon. Păi eu am adus calificare an de an şi am adus zeci şi sute de milioane”, a explicat Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
(deschidere) Joe Biden & Mohammed Bin Salman (foto Getty Images)
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net